0743 070 608 office@friendsarena.ro
Servicii
Ce iti oferim la Friends Arena

20190222_105622.png

serv1.jpg

- sala spatioasa, climatizata si luminoasa
- aparate de forta profesionale
- aparate cardio
- TRX
- sac si manusi box
- functional training: diverse greutati, discuri, mingi medicinale, stepper etc.
- antrenor personal si sfaturi privind nutritia

serv1.jpg

Va oferim cele mai noi si revolutionare programe de aerobic in domeniu. Instructorii nostrii sunt certificati international pentru fiecare tip de clasa. Daca vrei sa te distrezi, iti plac ultimile hituri, dar in acelasi timp vrei sa te antrenezi eficient si in siguranta, noi iti punem la dispozitie o multitudine de clase de grup.

serv1.jpg

Antrenorul personal este acel specialist in fitness la care poti apela gratuit ori de cate ori ai nevoie de ajutor sau de un sfat in sala noastra. De asemenea, la achizitionarea unui clipcard, acesta poate sa iti creeze un program de antrenament si nutritie personalizat, sa te asiste si sa te indrume pe tot parcursul acestuia.

serv1.jpg

Dotat cu un gazon artificial de cea mai buna calitate, instalatie de nocturna si tribuna de 200 de locuri, terenul de fotbal din cadrul bazei noastre este pregatit intotdeauna pentru o competitie de zile mari. Pentru a beneficia de o experienta cat mai placuta, gazonul este schimbat periodic, astfel incat sa corespunda normelor de omologare UEFA si FIFA.

La inchirierea terenului de fotbal se acorda gratuit minge, veste/maieuri. De asemenea, beneficiezi de vestiare, dusuri si sauna. La cerere asiguram arbitraj corect si impartial. Organizarea de cupe si campionate: La cerere se poate inchiria terenul pentru diferite competitii si campionate, beneficiind de reducere, in functie de ziua si durata evenimentului. Scoli de fotbal: punem la dispozitie terenul de fotbal la preturi speciale pentru antrenamentele micutilor, in conditii excelente.

serv1.jpg

Complexul nostru iti pune la dispozitie doua terenuri de laptenis, marcate, dotate cu fileu si gazon artificial de cea mai buna calitate. La inchirierea terenului se ofera minge de joc, vestiare si sauna.

serv1.jpg

Sauna ofera o varietate de efecte terapeutice benefice utilizatorului. Doar 10 minute de sauna dupa antrenament pot accelera viteza de recuperare a organismului. De asemenea, printre beneficii se numara eliminarea toxinelor, imbunatatirea circulatiei sanguine, atenuarea celulitei, relaxarea muschilor si ameliorarea durerii. Clubul nostru iti pune la dispozitie doua saune, una pentru femei si alta pentru barbati, pentru a-ti asigura intimitatea si pentru a te bucura in liniste de efectele benefice ale acestora.

serv1.jpg

Personalul de la receptie este pregatit sa te intampine si mereu dispus sa te asiste. Iti oferim oportunitaea inchirierii dulapioarelor permanente si de asemenea iti stam la dispozitie cu bauturi racoritoare si accesorii necesare, atat in timpul antrenamentului, cat si dupa. Pentru confortul tau, complexul nostru iti pune la dispozitie patru vestiare spatioase si luminoase.

serv1.jpg

Oferim consultanta si o gama variata de suplimente nutritive, batoane proteice si bauturi fitness.

serv1.jpg

Baza noastra dispune de un o parcare spatioasa pentru clientii complexului, cu acces facil, supravegheata video.