0743 070 608 office@friendsarena.ro
Personal Training
Antrenorul tau personal

Antrenament One on One

oneone1.png

Antrenamentul personal este metoda cea mai rapida si sigura pentru a-ti atinge atinge obiectivele in sala de fitness, beneficiind de supraveghere specializata, pentru a evita sa lucrezi gresit sau ineficient.

Doresti sa te antrenezi eficient, in siguranta si intr-un mediu prietenos?

Clubul nostru iti pune la dispozitie antrenori personali specializati in programe de fitness, nutritie, anatomie, cu ample cunostinte in materie de evaluare fizica, aplicare programe fitness si filozofia exercitiilor . Acestia au pregatirea necesara pentru a-ti elabora un program personalizat, in functie de necesitatile si obiectivele tale.

La ce sa te astepti de la sedintele cu antrenorul personal?

Prima intalnire cu instructorul coincide cu o sedinta de evaluare si de stabilire corecta a obiectivelor, in functie de istoricul tau. Pe baza acestor informatii, antrenorul intocmeste o fisa personala si stabileste un program de antrenament si nutritie. Pe parcursul sedintelor acesta te asista, motiveaza, sustine si iti urmareste permanent evolutia, pentru a determina ce modificari trebuie facute in programul sedintelor ulterioare.

Beneficiezi gratuit de plan nutritional!

Ne bucura rezultatele excelente, inregistrate de membrii nostri, iar marturiile lor ne ofera siguranta indeplinirii cu brio a promisiunilor facute!

Tarif: La cerere


Antrenament Grup 2-4 Persoane

grup.png

Esti o fire competitiva sau doresti sa te antrenezi alaturi de prietenii tai si in acelasi timp sa beneficiezi de un program personalizat? Noi iti oferim solutia! Fa-ti echipa, intre 2 si 4 persoane si pe langa faptul ca beneficiezi de o reducere de 20%, ai siguranta rezultatelor dorite. Sesiunile de grup restrans se focuseaza pe programe de antrenament precum TRX, Crossfit, Functional, Boxing, Bootcamp si multe altele. Antrenorul personal se va asigura de indrumarea, planificarea si monitorizarea fiecarei personane in parte.

Tarif: La cerere


Nutritie

nutri.png

Antrenorii nostri sunt foarte buni in ceea ce fac, atat de buni, incat doresc sa vina in intampinarea clientilor nostri cu sfaturi si sugestii care sa contribuie la maximizarea rezultatelor antrenamentelor. Specialistii nostri ofera consultanta si programe nutritionale personalizate, adecvate necesitatii si programului tau. De asemenea sunt gata sa iti impartaseasca trucuri si secrete, care sa completeze exercitiile fizice, pentru un rezultat maxim. Credem ca un stil de viata sanatos presupune o dieta echilibrata, iar noi suntem aici sa te ajutam.


Sunt gata sa incep

   0743 070 608

   office@friendsarena.ro

   Str. Lacului Nr. 1, Timisoara

   fb.com/friendsarenatm