0743 070 608 office@friendsarena.ro
Despre Noi
Despre Friends Arena - Fitness & Sports Center

Istorie


Fitness, nutritie, antrenament, miscare, sunt termeni ce caracterizeaza un corp sanatos si bine sculptat. Din pasiunea pentru miscare si un stil de viata echilibrat a luat nastere, in 2007, baza sportiva Friend's Arena. Noi credem ca fitness-ul nu trebuie sa fie doar un antrenament, ci un mod de viata accesibil tuturor. De aceea am creat un un mediu placut si prietenos, unde membrii nostri isi pot petrece timpul liber, avand la dispozitie o sala de fitness, un studio de aerobic si cycling, un teren sintetic de fotbal cu nocturna si tribuna, doua terenuri de tenis cu piciorul si sauna.

Baza noastra sportiva asigura membrilor sai servicii de inalta calitate intr-un mediu placut si sigur. Nu intamplator, echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie in orice moment, atat in sala de fitness si aerobic cat si pe terenurile de fotbal.

In ce priveste pregatirea instructorilor nostri, Friend's Arena pune accent atat pe certificarile internationale, cat si pe perioada de practica, oferind astfel programe si tehnici de lucru recunoscute pe plan european.

Baza noastra se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, dorind in permanenta sa vina in intampinarea clientilor cu servicii noi de cea mai buna calitate.

PARTENERII FRIEND'S ARENA

Ne face placere sa incheiem parteneriate cu companii ce gandesc si actioneaza la fel ca noi, branduri care doresc sa impartaseasca oamenilor experienta si produsele lor, oameni care doresc sa incerce lucruri noi si sa le povesteasca mai apoi prietenilor.

Publicitate


Suntem interesati de colaborari precum schimbul de materiale editoriale, colaborari cu bloguri, reviste, ziare. De asemenea, va putem oferi spatii publicitare in incinta bazei si pe retelele media digitale.

Cariere

Urmarim in permanenta sa avem instructori pasionati si determinati in echipa noastra. Daca esti unul dintre ei incarca-ti CV-ul, noi il vom stoca in baza noastra de date, iar cand avem un post liber pe domeniul tau, te vom contacta.